Corona ViRuS

Alhamdullilah mggu baru utk babyyyy !! dh masok 3rd trimester 😍😍 so sis kene kuat kan mental and fizikal nk bersalin nnt.. takot2 kes corona meningkat smpai bulan 12.. suami x bole teman masok labor room 😭😭😭😭 #KitaJagaKita

9 Balas

mmg x dpt masuk sekarang. walaupun kes covid sikit. tkpe sis, time sis sakit, sis cuma ingat nk selamat lahirkn je... mula2 nk msuk labor room je tringat kt husband sbb nk mntk dy doakn. dh kat dalam tu, sis dh busy dh...

Dari awal pkp smpai skrg, suami memg tk boleh teman kn msa dlm dewan bersalin. Jdi sis kne kuat semangat dan yakinkan diri boleh bersalin dgn normal dan smuanya selamat.

Hkl labour room boleh suami teman..dewan bersalin yg tak boleh.rasanya semua hospital tak boleh teman klo dewan bersalin..semoga dipermudahkan...

Semoga dipermudahkn kn sis.. sye dh 8 bln ni.. due 5/12.. entah mcm mne la Naty..

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

sma la kita sis hrp² hsbd dpt msuk LR

Amin semoga dipermudahkan sis.

semoga dipermudahkan

Aamiin