Tangan Kram (OMG pls help me 😭

AlhamdulilLah, dh msuk trimster3 (32w) 8m bby sihat dn aktif. Sis nk tnya?? Knp tiap belah pgi&mlm sis selalu rsa kebas bhgian tngn dn paha?? Tpi, kaki xda la bengkak sgt t'msuk tngn. Dh tnya doc@nurse d'org ckp (PEMBAWAAN) sis x kisah sgt cma yg risau lps bersalin masalah ni hilang ke x 😣😣 answer pls.. 🙏😭 (scary) @ ada apa² cra utk mengatasi...

1 Balas

hilang sebab badan menbawa berat tanpa sokongan ....so Rasa beban memang diimbangi oleh lutut Dan otot disekelilingnya...jgn risau ye..