Haii Moms

Mom sy nak tny ada x kat sini yg Tb2 kebas tngn stiap kli bngun tdur pgi..!??? Sy start hri ni Tb2 rasa kebas tngn.. Apa punca tu sis..?? Sapa pernah mcm sy..??? Skrg sy dah 31w...

2 Balas

sy x kebas tgn tp sakit kt sendi jari2...nk genggam2 tgn bila bgn tdur tu kemain sakit..huhu

5y ago

Ya sis.. Btl... Kejap2 kaki membengkak tp alhamdulillah hari ni dah x bengkak lg pakai stokin sapu dgn mnyk angin...

Kurg kalsium

5y ago

Kalau begitu, awk boleh cuba alternstif lain. Ambil supplement kalsium. Mcm sye, ambik 3 kapsul (250mgx3) ostematrix shaklee setiap hari. Alhamdulillah xde lenguh2 dah.. Baby lahir pun kuat tulang