dh scan tpi blum nmpk kaki dn tngn baby..

normal ke klw 10 weeks pregnant tpi blum nmpk kaki dngn tngn? hnya nmpk jantung je kelip2 ..

5 Balas

saya 10week dah nmpk kaki n tangan ... Kadang sbb scan dekat kkia tu x jelas .. try scan dekat swasta ... doc akan suruh tahan kencing supaya lebih jelas n kalau kurang jelas doc akan zoom .. terbaik scan swasta banding kejaan..

1y ago

ouhh

Sy pun sama mcm sis, sy scan masa 10w dktr kata kaki tgn tak nmpk lagi, nmpk jntung je kelip2 tu, dktr kata normal, rasa mcm nk scan kat swasta sbb risau gak sbnrnya wlaupun dktr tu kata normal 😅

1y ago

kan.. sya pn rsau .. mngkn baby tu msih kcik kot.. tulah tk brpa nmpk kaki dn tngn

normal.. sbb 10weeks msih kecik nk btul2 nmpak kaki dan tangan. kna tunggu besar skit bru bleh tgk dgn jelas. dh nmpak jntung kelip2 tu dh kira okay dh.

awk ok lg nmpk jgk bby, sy 10 weeks baru start nmpk kantung. huhu risau

1y ago

mngkn baby msih kecik kot.. tulah blum nmpk baby .. tunggu bby besar skit bru snang nak scan

Normal.