Bersalin

Alhamdulillah dh brsalin scare normal pkul 2ptg smlm . 1hari setengah menahan sakit induce akhir nye bby bg krjesame . dpt bby girl . berat 2.98 . tiada sebarg msala pd bby . trime ksh pd mommy2 yg mndoa kn sy ?

40 Balas

tahniah sis n slmat berpantang ye.. doa kn sye jgak ye.. sye dah 39 week 4 day.. bby selesa sngat dah ni.. 😂😂

Alhamdulillah...tahniah sis dan selamat berpantang.saya 38week 5day tengah menanti hari,berdebar2 pula.

5y ago

Alhamdulillah . mudh mudhn selamat lah ye mommy n bby nt . 😊

tahniah sis. slmt brpantang 😍doakan sy juga nnti. dlm bulan 8 jangka brsalin 😍😘

Alhamdulilah...tahniah ye...slmt berpantang..sy masih menghitung Ari...😂 Due 21/9

5y ago

smoge d prmudhkn ye awk 😊

Tahniah sis. Sy tak sabar tunggu baby sy lahir. Dah nak masuk 39weeks.

5y ago

Alhamdulillah xlame lg tu . smoge d prmudhkn 😊

Alhamdullilah 🤲 selamat berpantang... Doakan saya Pula due 22.12

5y ago

thank . In Shaa Allah d permudhkn

Syukur alhamdulillah tahniah sis..selamat berpantang.

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Selamat berpantang..

Alhamdulillah.. Tahniah, slmat berpantang sis 🥰

Alhamdulillah..tahniah sis dan slmat brpntang 😍