scan

Alhamdulillah dh 24 weeks...rasanya baik buat 4d scan atau details scan ye...

2 Balas

Detail scan wajib. Lebih baik tahu awal kalau ada apa-apa, sekurangnya boleh sedia mental dan lain-lain.

5y ago

Tak sure pula pasal harga. Sebab setiap klinik ni ada harga berbeza. Saya masa tu tak sempat buat sebab dah nak bersalin baru tahu perlu buat. Tak wajib, tapi seeloknya buat. Salah ayat. 😅Maaf puan

Detail scan lebih baik..apa2 yg xkena pd baby kita tau dr awal

5y ago

Kurang2 doktor pakar blh pantau klau tau dr awal