details scan @24 weeks

Boleh suggest tak any clinic di seremban atau area nilai yg buat details scan yg memuaskan hati???

6 Balas

sy baru nk try klinik sariah nilai..tgk feedback mcm ok je..sentiasa full book..harga dlm 90 tak silap

Saya suka klinik siti di Nilai.. Alatan canggih.. Screen besar dan jelas

Klinik Anda @dataran Senawang..female doctor sangat friendly 😊

5y ago

betul klinik ni doktor dia ramah sgt , plus dia explain detail pd kita. Mcm sesetengah klinik sy scan doktor xbyk explain, scan je dah.

Megaklinik zahran boleh sis kat nilai. Nearby maboro steakhouse

Klinik siti kota warisan. Klinik family leiya

5y ago

Ok.tq sis

F