Bersalin normal

Alhamdulillah dapat keputusan boleh bersalin mormal😍 18/10 serah diri semoga dipermudahkan urusan amin

9 Balas

alhamdulillah. tapi boleh tahu macam mana nak tahu result kita bersalin normal / czer?

7mo ago

biasanya doktr yg akan tnya...saya doktr O&G yg tnya sy sndri dgn kne sain surat yg kita nk lahir norml tuk secod delivery lpas czer

Aaminn ya rabbal alamin, semoga yg baik2 utk sis. Dipermudahkan segala urusan

Alhamdulilah semoga dipermudahkan sis 😍 18/10 tu cukup 40week ke

7mo ago

Due 19 sbb ada gdm

Alhamdulillah..semoga urusan bersalin sis dipermudahkn Allah..

alhamdulillah ....semoga sihat,selamat semua nya sis..

Alhamdulilah..moge dipermudahkan segala urusan

semoga dipermudahkan urusan bby dan sis..

semoga dipermudahkan aminn

Selamat bersalinnn