Baby girl

Alhamdulillah dah jumpe ngn princess ibu.. 2/6/2020 11.14am.. Prasaan nk mnangis bila tgk btul princess yg kluar.. Yeayyy now ibu dh ad 3boys 1girl?❤❤

Baby girl
73 Balas

Alhamdulillah.. selamat semuanya..semoga cepat sembuh n selamat berpantang..apa2 pon tahniah..

alhamdulillah.. tahniah sis.. samala saya.. 3 boys dh.. tgh tunggu gegirl kuar.. due 20hb nie..

4y ago

Wahhh maaf dear.. Xprasan komen awk.. Dah bersalin ke.. Tahniah😍😍

Alhamdulillah.. Selamat berpantang... samalah kita bersalin 2/6/2020.. baby girl jugak.

4y ago

Wahhh thiah gk sis❤❤❤

Tahniah sis. Doakan sy juga yea. Dpt girl skg ada boy. Biar sepasang.

Tahniah sis. Bestny ada gegel.. Sy yg ke 4 otw, hero yg ke 4 hehe

Mcm aunt sa.. 3 ank dia semua boy.. Last pla baby gal

Alhamdulillah... Tahniah sis... Doakan sy jgk ye.. 🤗

tahniah siss.bestnyee doakan sy jugak yee yg no.4 ni girl😍

4y ago

Insyaallah diperkenankan tu.. Aamiin2❤❤

Tahniah sis.. Come baby.. Saya pun xsabar nak tggu baby boy..

4y ago

Wahhh.. Smoga dpermudahkan urusan sis n bby.. Aamiin

Tahniah mcm akk dl..3 boy first ..girl ke 4 n ke 5.