Buka buku pink

Alhamdulillah. Dah buka buku pink. Usia kandungan 9 weeks ++. Lama juga urusan di KK untuk buka buku kali pertama. Appointment 8 pagi sampai pkul 12 tgh hari baru settle semua . Checklist buat semalam : - check tinggi & berat - consult doctor on background history/ family history/ any sickness / personal issue & etc - check payudara & perut - scan baby - Ujian darah - Syphilis - Hiv test - Urine test - check gigi And all good 👏

Buka buku pink
19 Balas

saya pun buka buku pink jumaat last week..dari pukul 7.30 pagi sampai 4 ptg..sebab saya kene repeat urine.ada problem protein dlm urine.tu yg buat lama.kita beza sehari je tha saya 9.6.22 n edd saya 16.3.23..tapi bila scan edd 21.3.23..doc kk kata tak apa lari 5 hari tu..ikut je edd 16.3.23 .next app dah kena minum air gula..bulan 9 ni 😅

2y ago

sama lah kita kena minum air gula kandungan saya baru 11 weeks