Buka buku pink

Alhamdulillah baru lepas check up kandungan 7w5d...dah ada degup jantung... Happy dengar... Cyst pun doctor ckp da hilang... Doc kate da boleh buka buku pink... Saya da buat temujanji online dgn KK terdekat... Nak tanya dokumen yg diperlukan utk buka buku pink... Maklumla anak first 😊😊😊 #firstbaby #ingintahu

10 Balas

Ni KK berdekatan saya wasap untuk buku pink: Tahniah! Anda telah dapat tarikh temujanji.sila bawa bersama 1. Salinan fotostat suami 2. Salinan fotostat isteri 3. Salinan sijil nikah/ kad nikah / pendaftaran perkahwinan 4. Buku ' pink ' anak terakhir (jika ada) Sila hadirkan diri mengikut tarikh & masa yang telah diberikan, bagi mengelakkan kesesakan dalam klinik. Kerjasama pihak puan amat kami hargai,terima kasih.

alhamdulillah tahniah 😍 boleh call kk untuk confirm dokumen yang mereka nak saya pun baru buat appointment tadi dia minta - fotostat ic diri sendiri & suami - bil elektrik - gambar scan - sijil nikah - buku pink terdahulu jika ada

Alhamdulillah syukur sis dapat berita terbaik🥰 tahniah sis moga sis dgn baby kekal sihat sampai bersalin nanti. InshaAllah kita semua dipermudahkan segala urusan amin🤲🏻❤️

Terima kasih semua... Alhamdulillah da selamat buat buku pink... Da nak masuk 6 bulan da usia kandungan... semoga ibu2 semua sihat dan selamat ya ☺️☺️☺️

bawak gambar scan. lpastu kad kawen. sy tu je yg nurse mintak. tp sbelum tu sy dah siap photostat ic hubby. sijil nikah. kad nikah. takut² nurse mintak.

Tempat saya takde minta apa apa. Kena call tanya apa yg diperlukan kat kk sana

Sy buka buku pink nurse lgsg tak tengok apa2 docs. Depends pd kk masing2.

maaf nk tnya..mcm mna ye kita nk bt temujnji online dgn kk ye

2y ago

Saya google temujanji online utk kk johor... pilih yg terdekat dgn kwsn umah kita... nanti kena isi form kt situ ..

tahniah sis.. Alhamdulillah

tahniah sis...