Buka buku pink

Alhamdulillah. Dah buka buku pink. Usia kandungan 9 weeks ++. Lama juga urusan di KK untuk buka buku kali pertama. Appointment 8 pagi sampai pkul 12 tgh hari baru settle semua . Checklist buat semalam : - check tinggi & berat - consult doctor on background history/ family history/ any sickness / personal issue & etc - check payudara & perut - scan baby - Ujian darah - Syphilis - Hiv test - Urine test - check gigi And all good 👏

Buka buku pink
19 Balas

Sama due date kite ☺️ sy pun baru jer bukak buku semalam .. awk bila kena minum air gula ,?

2y ago

tak pasti lagi. doc belum suruh 😅

Hi tahniah awak🥰 sebelum buka buku pink awak ada scan kt swasta tak

sama dgn saya 17/3/2023 jgk sekarang ada di wad gula tinggi

2y ago

amin tak larat dok wad dah

KK sy 13w barh boleh bukak .. lambat lagi. 🫠

2y ago

skrg nk msuk 10w dh.. xbuka pun buku pink.. xtau laa knp lmbt sngt kt tmpt sy ni..

Comel je buku,,sy punya pink terang

Alhamdulillah. 👍🏻

Eh sama date hehehe

2y ago

hari pertama last period...

edd kita sma lah...😍

ehh sama la dd kita🤍🥰