Operation untuk kali ke 2

Alhamdulillah bulan 5 tahun lepas selamat melahirkan anak sulung saya, tapi saya bersalin czer , lepas jarak dalam masa 5 bulan alhamdulillah Allah beri lagi rezeki. Tahun ni pn kena operation lagi😭 ada ke yang menghadapi situasi sama macam saya, minta kata² semagat ye mak² yg berpengalaman.

1 Balas

sy pun sama jugk mcm awak.. bersalin czer bulan 1, bulan 5 sy hamil lg.. skrng dh 36 migu.. 24/2 ni sy kena czer jugk.. doktor takut rahim pecah.. jgn risau.. bnykkn berdoa.. semoga semuanya selamat..

3y ago

Tq kak.semoga urusan Akk di permudahkan