Selamat bersalin 38 week 5 hari

Alhamdulillah pukul 1.37 tadi saya selamat melahirkan anak perempuan sulung saya NUR HAFIEYNA NAURA 😘 dengan sakit tak terkata , bersyukur sangat allah permudahkan urusan saya .. #firstbaby #1stimemom

Selamat bersalin 38 week 5 hari
16 Balas

Tahniah sis selamat berpantang doakan sya di permudahkan besalin ya due dah dekat tapi belum ada tanda

alhamdulillah.. tahniah..... selamat berpntg... dup dap pula ni bila nk dkt due

Alhamdulillah tahniah semoga bby dan ibu terus sihat selamat berpantang ☺️

wahhh comelll baby eh .. alhamdulillah selamat ..doakan Saya juga due bulan 3

syukur tahniah puan comel baby puan..❤️ my turn bln 8

Alhamdulillah..Selamat Berpantang 💐

Alhamdulillah.. tahniah & selamat berpantang

Tahniah dan selamat berpantang 😍😍😍

alhamdulillah selamat berpantang 🌷

Alhamdulillah.. Tahniah sis