Luka Czer

Harini hari ke-13 selepas saya selamat melahirkan seorang bayi lelaki secara czer operation. Alhamdulillah seminggu selepas operation, luka dah kering tertutup elok. Saya pun dah selesa untuk beraktiviti dan mandi. Saya nak tanya pada yang berpengalaman, normal ke rasa kebas kat bhagian operation tu? Takde rasa sakit. Luka pun elok tak berair or etc. Cuma saya concern sesekali usap perut, rasa kebas kat bahagian operation tu. #ceasarian#firstmom

3 Balas

normal, saya even now pun still rasa lagi . dah masuk 2 bulan czer

normal mom . sy pun masi rasa kebas . dah 1 bulan lebih czer

normal..mmg akn rse kebas smpai bile2