Kembali hamil selepas gugur bulan oct

Alhamdulillah, berjaya hamil semula selepas gugur bulan oct yg lalu. Cuma awal kehamilan kali ni agak teruk, demam pastu badan semua sakit2 kali lenguh 😭 pregnant sebelum ni takda rasa apa2

2 Balas

tahun 2018, saya pon gugur & lepas 3 bulan preggy balik, Alhamdulillah. saya doakan mami sentiasa dlm lindungan Allah Ta'ala 🤲🏻

Demam semasa hamil, jumpa doktor segera ya, lg pun awak ada sejarah keguguran. Buka buku pink segera untuk pantauan awal