ibu pregnant turun berat badan

Assalamualaikum, saya first mom.. pregnant 19 minggu.. 2 oct baru ni, saya minum air gula.. masa 2 oct tu, berat badan saya 53kg.. semalam saya perasan turun tiba2 51kg.. harini pun masih sama 51kg.. saya risau lah, sebab turun tiba2.. ibu2 rasa kenapa ya? ok je ke ye?

1 Balas

Awak guna penimbang yg sama x? masa timbang 53kg tu KK kan. Yg 51kg tu timbang kt mana?

7mo ago

takde pula.. ok je semua.. mungkin sebab dah seminggu kot tak minum susu..