Alhamdulillah

Alhamdulillah bby dah tunjukkan diri.. ikut kn last period patut nya 9 weeks.. tp doctor ukur bby baru 7 weeks.. maybe process penempelan bby lambat sikit.. tu lari sikit masa.. BTW doc ckp dlm 2 mgu boleh cek exactly berapa weeks.. cz time tu bby dh besar sikit.. apa2 pon semoga bby membesar dengan baik yaa.. baba n bubu tgu bby au.. pray for my first baby ibu2.. aamiin

Alhamdulillah
14 Balas

Wahh kita mcm sama la sis. Saya last period 7hb July haritu. Patutnya dah 8 weeks. Tapi haritu scan baru nampak kantung 6 weeks belum nampak baby. Next scan Jumaat ni Dr ckp akan scan bawah kalau tak nampak ikut atas. Doakan sy utk baby dah nampak dgn sihatnya bersama heartbeat nanti. Baby malu2 plk 😅🥰

sy scan td... kalu ikut date period da 11 w 4d tp date kat scan br 7w 4d... lg dua minggu repeat scan.. sbb nmpk jelas kantung je... baby kecik sgt...

3y ago

semoga dipermudahkan kn sis...

tahniah smoge sis dan baby sntiase diberi kesihatan yg baik ....

congrats sis..Banyakkan berehat ye.moga dipermudahkan

kalau kandungan kita dlm 4 minggu blh minta doktor scan tak?

3y ago

oky sis...

tahniah sis jga kndungn baik2 dn jga kesihatan

knpa ibu preggy blh tumbuh jerawat?

3y ago

oky lah akak

Waa! congrats sis. 🥳🥳

tahniah sis.. jaga diri

Congratulations sis