Baby girl ??

Alhamdulillah.. baru je lepas g detail scan hr ni.. alhamdulillah semuanya normal.. doc cakap nampak tu dia tunjuk 'burger' dia.. ??? #23weeks

27 Balas

Wah tahniah.. sy 24minggu ujung bulan ni baru nak pegi details scan. Tapi da tahu jantina mase 17minggu ari tu. Cuma nak tgk lbh detail.

5y ago

Ade sesetengah org 17weeks dah nampak jantina.. tahniah sis 🤗

Alhamdulillah, tahniah.. doakan saya dpt bby girl jgk.. aminnn, InsyaAllah 😘

5y ago

InshaAllah.. amin.. sy mule2 tahu pregnant terus cari gambar baby girl.. xthu nape.. pastu husband tnye, mmg nak baby girl ke.. sy cakap ya.. dan alhamdulillah bila tgk detail scan nampak beger dia.. hehehehe

Alhamdulillah.. Hehehe.. Nmpk burger. Ada setengah doktor kata apam balik 😁

5y ago

Alhamdulillah.. ade jgak yg sebut rama2... 😂

alhamdulillah tahniah sis😊 sy pun dah 230weeks tapi tak pegi scan lagi.

5y ago

Hehehe.. kalau xnampak tu baby nak bagi surprise la tu kat parents dia.. ape2 doa yg terbaik tuk baby kita.. 🤗

😂😂 burger pun boleee.. Blh dah beli brg bby girl pasni 😁😁

5y ago

Hahaha.. tu la.. beger.. haah.. next checkup 6 months husband da ajak g beli brg baby..

wahhh.. alhamdulillah tahniah sis..tringin nk bby girl jgk..hehe

5y ago

Alhamdulillah.. tq sis.. inshaAllah nanti sis akan dapat baby girl.. 👧🏻

Comelnyeeee burgerrrrr..hehehe.. semoga dipermudahkan sis 😍

5y ago

Amin.. alhamdulillah.. tq atas doa sis.. 🤗

detail scan bole buat bila kandumgan berapa week ye

5y ago

Haah.. mmg kne pujuk dlu baby.. mase scan ni bnyaknye dia gerak.. pastu mulut duk kumat kamit gerak duk cium uri.. tangan satu tutup muka... kaki silang.. aduhai.. anak mama ni.. macam2 ragam duk lam perut

Congrats....sy punye blm lg...tgh processing 19 weeks..

5y ago

Tq sis.. congratz for u too.. semoge dipermudahkan urusan sis..

Alhamdulillah .. tahniah .. saya boy 27weeks 🥰

5y ago

Terima kasih awak 🥰