3rd trimester scan baby

Alhamdulillah.. baby smkin membesarr!!😍 talk about scan kan.. hari tu ad lah dpt advise dr officemate saya.. dia ckp better scan details baby week 34 .. kita pon tggu lah msok 3rd trimester nk buat appoinmnt scan.. tp klinik ckp x buat dh detail baby scan kalau 3rd trimester.. sbb baby dah besarrr 😭😭😭 betol ke mmg dh bole buat? nk tahu jugak keadaan bby dlm perut sehat ke x.. 😞

1 Balas

ye..detail scan mostly 18-24 weeks je. lebih dari tu baby dh besar n perut sempit susah nk tgk organ2 dalaman normal ke pakai mesin scan jadi keputusan tak betul sgt