Macrosomic Baby

Alhamdulillah anugerah terindah. My 4.53kg baby ❤️

Macrosomic Baby
254 Balas

Alololo... Kenapala comel sangat pipi tu..😍😍pipi pau🤣🤣 aduh.. Rasa tak sabar pula nak bersalin.🤭🤭🤭 Hahahaha.. Btw, tahniah sis.. Dan selamat berpantang😉😉😉

Alhmdulillah tahniah sis dan slmt berpantang...😍😍😍Allahu bam2nye.. bby awk sorok pau dkt kiri kanan pp awk ea... Subhanallah cntik dan somei orgnye❤❤❤

Tahniah.. Waw bby girl eh.. Tombam nya..... Masa mngndung de kncing manis ke.... Alhamdulillah siht bby.... Salin ceazer ke pe... Bsr bby

Comelnya awak, syg.. Mengingatkan saya kat baby 4.9kg masa warded hospital tahun lepas. Ape pun, selamat datang baby and selamat berpantang & tahniah to mummy..

Babyyyyy.... Masya Allah.. U are so cuteeeee.. Hope always healthy and be a good child for both of ur parents.. Hug n kiss from me.. Geramnya.. Gebu gebassss

MashaAllah Allahmdulillah. Tahniah sis. Anugerah yg tiada tandingan ni. Gebu pulak tu, geram nengoknye! 🐻💕😍 Semoga sihat keduanya. Aaamiinnn3.

Awk Ada kencing manis ke masa mengandung? Sepanjang Hamil kn baby macrosomic ni.. perut terasa berat ke? Sbb doktor ckp ank sy besar Dari usia hamil

5y ago

Takde kencing manis. Bagi saya biasa je tapi orang selalu ckp perut saya mcm bawak anak kembar 😅

Tahniah💐💐 Bambamnye bby.. gerammm je tgk. Hehehee. Semoga bby membesar dgn sihat. Selamat berpantang 🤗🤗

Kussemangat.. Bambam naw bby ketak2 tangan tu pp paw.. Alahaii comelnyaaa.. Tahniah dan selamat berpantang ya mmy

Tahniah sis ... Bsrnya baby ,lahir normal atau Caeser sis .. anak Saya dlu ngam² 4kg .. pn dh nampak bsr