its twins again !

alhamdulillah. ! allah beri sy kesempatan utk hamil lagi. kembar lagi ! mula2 mcm tak percaya betol ke kembar lagi.? alhamdulillah rezeki Allah beri. now anak kembar sy dh 4 tahun n dua2 lelaki. now pregnant 15 weeks twins. !no ivf just normal process ! alhamdulillah ! mommy kat sini ada dua kali dpt twins tak? dan semoga yg berkeingginan di perkenankan Allah. amin! sy sertakan pic. klo perasan yg beby lg sorg tu nmpk kaki dia je ??

its twins again !
63 Balas

Wau dpt kembar... Untungnye awak sis. Pape pun tahniah. Jge diri n bby awk baik²... Tringin jgak... Tpi takde rezeki lg.