its twins again !

alhamdulillah. ! allah beri sy kesempatan utk hamil lagi. kembar lagi ! mula2 mcm tak percaya betol ke kembar lagi.? alhamdulillah rezeki Allah beri. now anak kembar sy dh 4 tahun n dua2 lelaki. now pregnant 15 weeks twins. !no ivf just normal process ! alhamdulillah ! mommy kat sini ada dua kali dpt twins tak? dan semoga yg berkeingginan di perkenankan Allah. amin! sy sertakan pic. klo perasan yg beby lg sorg tu nmpk kaki dia je ??

its twins again !
63 Balas

Alhamdulillah...jaga kandungan dan kesihatan baik2 ye momie 🤗

5y ago

insyallah. baik. terima kasih ye ! 😍

Bestnya dpt twin .. Jelez .. Ada tip x dpt kembar .. 😁😆

4y ago

ye betol kak. yg penting anak2 sihat kan. 🤗🤗

Alhamdulillah boleh tak bgtau tanda tanda pregnant kembar .

5y ago

hehehe alhamdulillah. takde tanda la sis 😅😅

Alhamdulillah, tahniah 😍👏🏻👏🏻👏🏻

Waa best nye.. Klau dpt ggirl dh jdi sepasang💕😊..

4y ago

hehe alhamdulillah amin 😍

alhamdulillah..moga dipermudahkan semuanya aamiin

sis ada amalkan mknn apa² tak? alaaa nak jugak 😭

5y ago

mknn tade pulak. tp org kate klo nk dpt kembar kene mkn kentang or mnum ssu kn. tp sy lps dh dpt bru suke makan kentang. hehe 😅

Wahhh.. How to have twins?. Tahniah Puan..

tahniah sis,, sy harap sypn blh dpt kembar,, amin

4y ago

amin

Alhamdulillah tahniah...smg dipermudahkan