mum to be??

Alhamdulillah 9buln kahwin cek pagi td +ve preg.

mum to be??
34 Balas

Sama😍. Sy pun 9 bln kawin. Minggu dpn bru nak p buka buku pink. 6 week prgnt. Hadiah hujung tahun😍

4y ago

hahaha rezeki.. beza bape mggu je kite.. kn hadiah ujong tahun surprise sgt😍

Alhamdulillah semoga Allah permudahkan segala urusan sehingga selamat melahirkan . Tahniah Puan 😘

4y ago

Amin.. time kaseh😊

Alhamdulillah tahniah. Apa tips ye? Saya pun 9 bulan kahwin tp belum rezeki

4y ago

Klau penglmn sy lps bersama jgn terus basuh,tinggikn punggung & pkai pantyliner sampai pagi nnti bgun mndi baru basuh...dr segi pngmbilan tmbhn pulak sy amalkan madu alhamdulillah slps sebulan amalkan cara tu sy disahkan hamil..moga ada rezeki sis secepat mungkin 💖

Tahniah, Semoga ibu dan baby diberi kesihatan yang baik. Aameen

Tahniah sis samala sy pun baru 9 bulan kawin doakan saya juga😍

4y ago

Alhamdulillah tq.. InsyaAllah rezeki kamu plak.. aminnn

Tahniah sis. Doakan saya juga dapat berita gembira mcm ni

Tahniah... Semoga awak dan bby sihat dan kuat.. 😄

Alhamdulillaah.. Strong positive.. Have a happy day, sis!

4y ago

Alhamdulillah thank u😊

sama.. 9 bulan kawen then dapat rezeki pregnant.. 💕

4y ago

hiihiii 💕🤗

Wahhh pekat betul tu. Delay period berapa hari tu sis?

4y ago

semggu delay... tekejut jgk tgok line tu cept je kua n pekat😅