Mommy To Be

Alhamdulillah Doakan sy sihat & kuat & dilindungi allah s.w.t Sy kahwin bulan 11 & period last bulan 12 Hari nie baru sy pergi clinic & check Umur sy 36y #firstbaby

Mommy To Be
2 Balas

tahniah puan..jage diri dan kandungan elok elok..ubat klinik bagi yg merah tu nanti jangan skip makan tau

2y ago

dah boleh booking buka buku pink..tu dah ade scan klinik lagi bagus

Alhamdulillah tahniah puan,jaga diri semoga dipermudahkan urusan sehingga bersalin 🥰

2y ago

maaf bertanya kandungan awal dah boleh buka buku pink ?