Baby boy

Alhamdulillah 39w2d baby lahir awal due 13/6 tenang hati baby tak over due , baby boy lahir kul 02.00 am Kul 12.00 dah mulai contraction saya buat jalan terus sampai dah tak larat kul 01.30 am air ketuban dah pecah tak tunggu lama baby pun keluar alhamdulillah semua sehat and mulai lah start berpantang ??

26 Balas

tak sakit ke mase contraction ? mase nak jahit ?? sye pertama kali nie nk melahirkan nie rase takut sgt smpai fikir tak mampu nk buat .. tolong bgi tips hilangkan rase takut

4y ago

Jgn fikir negatif byk sgt..sy dlu anak first, sakit contraction 24 jam ++..time jahit xde bius 😥 hidup² sy kena jahit. Tp Alhamdulillah, kita ibu kuat..kita mampu. Skrg tgh tggu kelahiran anak kedua, hari ni dh 38w2d..😊

awk pun dah bersalin ya sis , tahniah2 , sy pun baru bersalin 7/6 , due 15/6 , akhirnya baby keliar jgk kan sblm due , lega dah🤭selamat berpantang sis

alhamdulillah , doakan saya mudah bersalin jugak ye . tahniah & selamat berpantang 💕

Alhamdulillah..tahniah..& slmt berpantang..doa2kan saya pun nanti mudah bersalin ye

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Dipermudahkan segalanya.. Selamat berpantang..

Eh sama la 39w2d, saya bersalin pun time baby 39w2d jugak. Bersalin time subuh.

Tahniah sis.. selamat berpantang.. doakan saya juga tngh tngu baby kuar minggu ni

4y ago

Timekaseh semangat yer mommy 🥰

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Doakan sy jugak yee dipermudahkan

Syukur Alhamdulillah Sis.. Tahniah & Selamat Berpantang.. 🌹

Alhamdulillah tahniah sis.sis suami boleh masuk LR x?