Alhamdulillah lahir baby boy 🥰

Alhamdulillah 37 minggu 5 hari tarikh 3.8.2022 lahir baby boy ibu ayah. Terima kasih ibu2 dalam apps ni. Banyak membantu sepanjang pregnant 🥰 semoga dipermudahkan urusan ibu2 yang bakal melahirkan dan semoga diberikan rezeki anak kepada ibu2 yang masih menanti 😘

Alhamdulillah lahir baby boy 🥰
8 Balas

alhamdulillah.. tahniah🥰 sy pn tggu hr jgk ni 5/8 37w2d anak no4.. kpla bby dh engaged hrp la mggu ni jgk die kuar 🤭 doakn sy yer..

2y ago

Alhamdulillah terima kasih sis. Kejap je lagi tu sis. Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis yea 🥰❤️