Alhamdulillah lahir baby boy 🥰

Alhamdulillah 37 minggu 5 hari tarikh 3.8.2022 lahir baby boy ibu ayah. Terima kasih ibu2 dalam apps ni. Banyak membantu sepanjang pregnant 🥰 semoga dipermudahkan urusan ibu2 yang bakal melahirkan dan semoga diberikan rezeki anak kepada ibu2 yang masih menanti 😘

Alhamdulillah lahir baby boy 🥰
8 Balas

comeinye bby muncung tajam..doakan sye selamat jgk lahirkn boii 31/8 ni...skrg dh 36w3d my boii still tendang2 guling2 gusti mama dier ni.. nuckal🫶🏻

2y ago

Itu laa muncung nya boleh sangkut hanger ni kalau dia merajuk nanti 🤣 semoga dipermudahkan urusan bersalin sis. Kejap je lagi tu 🥰