Selamat bersalin tanpa koyak

Alhamdulillah.. 20 october 2022, lahirlah seorang puteri 🥰 Allah beri mama nikmat utk kalini bersalin tanpa koyak dan jahit.. so skrg tengah dalam pantang.. susah nak control jalan.. asyik kena marah je sebab jalan laju 🤭

1 Balas

seronoknya tanpa koyak & jahit☺️ bab berjln tu betul bkn org tua je bising.. pergi kk misi ngn doktor pun bising kata jgn laju² kaki kepit🤣pdhal rasa mcm kura² dh berjln dia kata laju lagi😆 apa² pun selamat berpantang ya ibu 💜