New born!!

Alhamdulillah.. 19/5/19 at 11.45am.. Our prince was bornnn ?

New born!!
54 Balas

Alhamdulillah..tahniah sis, slamat berpantang..x sbar plak nak tggu gergirl kite 😅 tapi bulan 10 🤣

Syukur.. Tahnia sis. Teringat pula sejarah sy semasa melahirkn.. Rinduu teramat

Congrats.. Dlm bulan puasa bby berslin ea.. Alhamdulllillah😘

samelah tarikh bersalin 🤭🤗🤗 my bby boy lahir 19/05/19 5petang. 😊

alhmdulillah .tahniah sis..slmt brpantang😍😍😍👍👍

Alhamdulillah, tahniah dear. Selamat berpantang 🤗🤗

alhamdulillah baby ramadhan. tahniah! and selamat berpantang :)

Alhamdulillah.. Tahniah ye..selamat berpantang😊😊

Alhamdulillah..tahniah selamat berpantang😊

Tahniah...selamat berpantang😁😁