salahkah saya pregnant anak no 3 usia anak sy yg no 2 (2tahun 1bulan)?

alhamdulillah 14 minggu pregnant ank ke 3...tapi masalah nya nurse kat sini menbebel kat saya cakap saya ni dengil tak nak ambik perancang...tengok sekarang dah pregnant pulak..sedangkan anak saya yg no 2 dah 2 tahun 1bulan umur...masa ni tak layak lagi ke sy nk pregnant pulak?

49 Balas

tu yg mnyampah p kk tu..da nma pn rezeki..nk marah2 da knpe..

Rasanya tak salah kot..dah rezeki..Dah 2 tahun beza,apa salahnya.

Kira oklah tu. Ada jarak juga. Dah rezeki kan. Tak nak buang pula.

5y ago

Itulah. Pekakkan telinga ja.

aik da 2thn pon bising . sis dlu ank prtama ke 2 ad risiko ke ?

5y ago

ahaha pelik2 je . abaikn je sis . mungkin dy period pain kt mse tu . 🤭

Kdg2 nurse je mcmtu tp doc okay.. Bio kan je

Sy preggy ank ke 3 mse yg no 2 bru 5 month awk..

5y ago

Huhu biase lah tu. Nurse ni mcm2.

La... jarak 2thn bknny 2bln..aiyoook

Nurse tgh stress tu...main ckp je..

Xsalah..nurse memang camtu..diam je..

5y ago

Haah betul tu..lepastu kalau xmakan pil perancang pun kene marah..kalau mengandung tiba2 kan rezeki dari tuhan..xpatut marah😆