Tak cukup bulan

Alhamdulilah, saya selamat melahirkan baby girl pada 31/1/2020 secara czer dengan baby seberat 1.01kg. Sepatutnya baby due 31/3 tapi baby nak keluar dua bulan awal ye. 40 hari duduk dalam incubator sebab baby pramatang. Alhamdulilah sekarang baby berat dah 1.53kg. Road to 1.8kg untuk baby keluar hospital. Doakan saya membesar dengan sihat ye acik acik semuaaa?

Tak cukup bulan
126 Balas

semoga baby cepat membesar dn sihat.. dpt cpt plg ke rumah, amiin..

tarikh lahir sama saya 31/1/95.. tak pe.. asakan baby sihat.. amin

semoga awak btambh2 sht syg..cepat besa mamy xsbr nk main dgn awk

Semoga membesar dgn shat syg dan semoga cpt2 dpt blk rumah aamiin

Semoga d permudahkan & semoga baby sihat² & sis sihat². Aamiin3

in shaa Allah. semoga dipermudahkan semuanya. semoga sihat selalu ♥️

Alhamdulillah. Yang penting dia selamat dan sihat. Tahniah puan

alhamdulilah... semoga baby membesar dgn sihat... aamiin..🤲

Allahumma Aamiin. Semoga dipermudahkan urusan ye. 🤲🏻💕

Alhamdulillah. Semoga membesar dgn sht. Minggu keberapa ye dia lahir?

5y ago

Lahir 31minggu sis. Aamiin