Alahan

Alhamdulilah saya dah disahkan hamil 5 minggu. Nak tanya normal ke saya takde morning sickness, takde muntah2. Tapi saya sakit pinggang sangat2 sampai boleh nagis lah, dengan gastrik teruk. Ibu2 yang lain ada solution tak utk gastrik ni? Dah pergi 2 klinik

22 Balas

Sama dengan saya. Alahan alhamdulillah tak de. Just kekadang pening kepala. Cuma tu lah pedih ulu hati. Perut sebu. Makan salah tak makan pon salah.