Trimester ke 3 HB drop

Alamak,35 minggu ni HB drop sampai 10.4 la pulak,mcm mne ye nak buat bg HB tinggi

2 Balas

Sy jatuh 10.9 tp nurse tak bg ubat naikkan hb pun just disuruh continue makan new obimin. Pdhl sy tak pernag skip new obimin tu, bila fikir2kan maybe sbb sy ni suka makan masin2 so bdn jd dehydrated. Try sis kurangkan makan apa2 yg buat bdn dehydrated.

Doktor suruh saya naikkan dos maltofer kepada 2 biji sehari. 10.4 kira anemia dah, sama macam saya.