Pedas

Aku ni suka sgt mkn pedas.. Mkn nasi wajib ada sambal.. Cili.. Yg pedas.. Tp sejak pregnant ni.. Blh ke mkn pedas walaupun mkn sikit

14 Balas

Sama la dgn saya. Suka makan pedas. Saya paling suka makan cili padi putih tu tumis dgn bawang besar jer makan dg nasi panas. Tapi masa saya pregnt trpaksa korbankan diri dari makan makann yg pedas. Makan sikit saja asal merasa, tak apa. Sekarang anak saya dah 10 bulan. Baru saya makan pedas balik. Haha. Lama btul saya pantang.