Sy mmg suka mkn pedas. So drpd tau pregnant smpi skrg 33 weeks mkn pedas. Tapi ada yg ckp Tak elok.?

3 Balas

klau awk xde pe2 bermakne awk blh mkn la tu..mkn pedas bkn pe blh bt perut x selesa..pedih..cirit..loye n cepat heartburn pd sesetengah mommy

trimester pertama, setiap hari makan pedas. sekarang trimester ketiga dah tak boleh makan pedas. pedih ulu hati dan cirit birit.

Nnti nak dekat due, kurangkan makan pedas sis, takut baby kena prolonged jaundice ♥️