Semetara mengepam susu, anda selalu buat apa?
Voice your Opinion
Dengar lagu
Baca buku/surat khabar
Tengok Youtube/Instagram/Facebook
Buat kerja
Lain-lain (sila nyatakan)

3401 respon

34 Balas

Urut2 breast, rase part2 yg still rase sakit and urut2 sampai hilang rase sakit. And rase if ade biji2 or tak. If ade urut sampai biji tu hilang. And alert jugak if hidung baby tertutup dgn breast ke ape ke. Lemas pulak nanti 🤣😄

Kalau di pejabat, pam sambil sandar dekat dinding..lepas tu kejam mata..Mengantukkk..😆

Update jualan online.. Mayyababy produk dan MK Beauty Scrub 😍

Main games cz x nk bg ttido.. Time pam Susu nk bg kite relax2

Tengok benda yang boleh mengembirakan such as cartoon 😂

Tengok kartun🤭 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Tgk shoppee, tgk drama korea, tgk video anak

X buat apa² sy jaga botol tu pegang² botol

Guna manual pum... So fokus pum je la 😂

termenung.. tengok susu memancut keluar..