Apakah aktiviti yang anda guna bagi memastikan perkembangan otak anak sihat?

Select multiple options
Buku - Membaca buku bersama-sama
Mainan & permainan papan - Bermain permainan papan pendidikan bersama-sama
Kelas - Menghantar mereka ke kelas pengayaan khusus
Menyanyi dan menari - Menyanyi lagu dan puisi kanak-kanak kepada mereka
Laptop/Ipad/Telefon pintar - Bermain permainan pendidikan menggunakan laptop/telefon/tablet
Aktiviti luar rumah - Bermain di halaman rumah/taman dengan anak
Lain-lain - sila komen di bawah

516 respon

6 Balas

buku, permainan uji minda, bantuan gajet, aktiviti luar, aktiviti soft skills, mengaji

baca buku bersama,main bersama dan lakukan aktiviti luar rumah

Buku, puzzle, gajet (tak lebih 2 jam), playdough.

Hampir ke semua di atas

semua sy lakukan.

all of the above