Aktiviti yand anda sering lakukan bersama anak-anak pada hujung minggu?
Voice your Opinion
Bermain video game
Masak bersama di dapur
Pergi taman tema
Berkelah di taman rekreasi
Lain-lain (sila nyatakan)

3501 respon

63 Balas

Ank2 mmg dduk kg jdi time weekend awal pgi dh kluar rumah cuci Keliling rumah, cabut rumput buat kje2 kampung mmg heaven sngt..peluh kluar.. Pastu masak2 special mkn ramai2 mmg best😂😂klw xdduk rumah gi jln2

Sy ibu yg bekerja so xda masa nak main bersama2...pd hujung mggu ini la time best sbb kita nak tengok sejauh mana perkmbangan mereka...spt susun permainan,tolong susun pakaian,kemas bilik tdo dll...

baby sayang msih umur 3 bulan sayang selalu memberinya perhatian yg baik dan kadangkala sya membawanya melihat video kids agar perkembangan baby meningkat lebih baik...

setiap hujung minggu kami akan keluar jalan2 cari makan, tengok wayang, shopping, pergi perpustakaan negara, pusat sains, muzium, taman botani atau short vacay.

bermain d halaman rumah. mengemas rumah bersama. bermain air dan mandi bersama. aktiviti yang membuat anak2 happy dlm masa yg sama boleh belajar sesuatu perkara

bersihkan reban burung peliharaan kami bersama2,mmng seronok bila ank2 mahu membantu,maklumlah ank2 bila dh besar diaorg ada aktiviti sndri

kami selalu bermain di kawasan Taman rumah. ank sy membesar dlm keadaan pendemik.. tak sesuai berjalan2 diluar atau bermain2.

pkp x dalam rumah, ke rumah nenek xtvt kmpung halau kambing masuk kndng...main tanah...

Sebelum Covid-19, pergi berjalan. Sejak Covid-19, mandi kolam atau aktiviti biasa dia.

beriadah d halaman rumah,bermain dengan mereka dan bawa berjalan pergi shopping