Aksesori yang ibu suka pakai?
Voice your Opinion
Rantai
Gelang
Cincin
Subang
Jam tangan

6623 respon

73 Balas

sa xsuka pakai apa2 selain pakain dan makeup hahahhaa... cat kuku pun xsuka.. dye rambut pun tidak.. cincin dulu masa tunang saja rajin pakai sdh kwin lepas bersalin anak kedua mula lepas smua perhiasaan sbb kulit ada masalh ruam klu benda logam lama d bdn...

Semua tak berapa suka.. suka tangan bebas dari apa-apa. Cincin kahwin pun tak pakai. Gelang pun dah cabut. Rantai apatah lagi.. untung suami dapat isteri tak suka barang kemas..haha

Tiada. Sy rasa rimas kalau pakai sesuatu benda d badan. Kecuali kain lah 😂

Pakai gelang asyik putus je ahahah..cincin gak yg senangpakai

necklaces are the most common i think... along with rings.

Semua sy suka pakai, jam tangan je tidak suka lgsung ..

Rantai /gelang tangan. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Selalu cincin tapi takut cederakan baby so x pakaii

Tak pakai apa2..sbb kaka misi kena zero aksesori..

Gelang.. Cincin n lain2 mmg xsuka 😅