Rambut Gugur

Akhirnya hari ni potong pendek habis rambut gara2 tak tahan tengok rambut bersepah atas lantai, start rambut gugur masa baby 4 bulan. sekarang ikhtiar dengan daun bunga raya. Mummy semua ada tips lain tak cara nak lebatkan rambut balik lepas bersalin ikut pengalaman sendiri ? dan berapa lama rambut ni gugur ye ? ?

1 Balas

Haha sis guna shampoo ape skrg

4y ago

I pun sama.. Merata rata rambut asyik husband tegur je.. Lepas tu terpaksa tukar shampoo try.. OK da skrg