Fikiran penat badan penat

Akhir nya hari ni tewas juga nangis depan anak² dengan harapan dorg paham yg sy penat..prgnt k4 ni sy cepat betul stress mana kena urus rumah anak² lagi dengan bawa perut buat sy betul tidak selesa..anak sulung 11tahun ( GDD ) fikiran agak slow sikit anak no2 9tahun ( ASD ) no3 5tahun alhamdulillah normal mcm budak lain tu la nama pun budak stiap hari ada ja buat dorg bergaduh kdg yg abg trlmpau aktif tntrum kakak pun sama stresa mau hadap fikiran penat badan pun penat suda..mungkin salah sy juga sebab mau smua nya sempurna kemas dlm rumah ni..

1 Balas

sabar sis..jgn stress..sy pn tgh pregy yg no5..keadaan rumah kdg2 mmg huru hara.tp sy biarkan..xnk stress..bdn dh reda.sy akn ajk ank kemas slow2..semoga urusan sis dipermudahkan sebelum n selepas brsalin