Penat sangat

Hi mommies. Nak tanya, ada tak yg mcm sy kat sini? Sy skg 32weeks, cepat sgt penat. Malam tidur pun tak nyenyak sebab sakit belakang. Berjalan pun dah slow sebab perut makin besar dan berat. Kerja pun tak dapat concentrate..#ingintahu #bantusharing

3 Balas

normal je awak je awak. lagi nk dkt due lg tak selesa. by the way kita sama weeks. awak berjalan slow tp byk kan berjalan okay.

normal. saya berjalan dari ruang tamu ke dapur pun mengah dah 😂

normal. perut makin membesar mmg buat kita jadi camtu huhu