Penat jaga anak, bapaknya pun jenis tantrum. Mcm budak2!

Haish letih betul melayan moody bapak budak ni

2 Balas

🤭..kot masa bdk2 die x lepas nk tantrum..jd lepas kt awak.bdk tantrum blh trime lg..klau bapak bdk y tantrum..rasa nk kenyek2 bt belacan🤣.Dia ingat kite ada masa nk sakit kepala

4mo ago

Yee, dulu2 cuba jugak paham, lama2 eh lantak la, buat taktau jeh, budak tgh beralih bulan, dia pun beralih bulan HAHHHA ada masalah bincang, ngantuk tido

betul la pepatah ada ckp paling susah jaga anak org ( suami ) dari anak sendiri

4mo ago

Yeeeee