I wish

Ak u harap tahun ni allah hadirkan zuriat dalam rahim aku..kekadang tekanan sebab bila pergi rumah kekawan mesti mak diorang akan tanya soalan "dah pregnant ka" ya allah kekadang tak kuat nak jawab hanya mampu senyum ja..semoga allah dengar doa doa aku...gaiss doakan kita ya...

102 Balas

sabar sis...sy pham prasaan sis sbb sy pnh alami..sy kwen 3taun..2taun kwen bru dpt bby tp tk lama skjap je 10mnggu kegugurn..taun ke3 kwen..alhamdulillah sy pregnt 7minnggu..ni pndpt sy sis boleh brubat hosptl,brubat jmpa ustaz pown boleh,ikhtiar..sbb jd kt sy sndri..kndgn yg ke2 ni sy p jmpa ustaz dan ustaz ckp dlm rhim sy ni ada bnda..so skrg ni sy tgh brubat kt ustaz sis..in shaa Allah..sy doakn sis utk cpt dpt rezeki yer sis