I wish

Ak u harap tahun ni allah hadirkan zuriat dalam rahim aku..kekadang tekanan sebab bila pergi rumah kekawan mesti mak diorang akan tanya soalan "dah pregnant ka" ya allah kekadang tak kuat nak jawab hanya mampu senyum ja..semoga allah dengar doa doa aku...gaiss doakan kita ya...

102 Balas

Moga ada rezeki sis. Saya dulu pun cm tu. Masa raya kecoh lh sedara mara dok tnya. Sbb anak diorg yg kawen lepas saya dh mgandung..saya ja belum lg. Sampai ada yg kata saya ni mandul. Mmg sedih, kecewa dan rs rendah diri. Lepas saya redha sekiranya saya xda anak. Allah berikan saya anak pd ulangtahun ke 4 perkahwinan saya.

cuba amalkan susu kambing fresh minum dgn suami sehari sorg 500ml sebenarnya ada petua dia, kena blend skali dgn kurma, tp sy dgn suami tk berapa suka. kitorang minum kosong je. dlm masa yg sama sy amalkan minum royal v 2kali sehari. sy amalkan dlm 3bulan, lepas sebulan tu sy pregnant. ni dah 10mggu 5hari ☺️

Lumrah kehidupan orang suka bertanya,bila tak ada anak,orang tanye bila nak ada,bila ada bila ada, bertanya bila nak tambah dan sebagainya. Yang penting kita happy dengan kehidupan kita. Sy doakan semoga sis d kurniakan rezeki zuriat. Jangan fikir sangat apa orang nak cakap,fikir baik² je perancangan Allah ☺💞

5y ago

Terima kasih awak😊

Aamiin.. Mereka cume nk Tahu je,, mgkin mereka mendoakan sis utk cpt dpt zuriat.. Pgg tangan mereka ckp elok2,, doakan sy cpt dpt zuriat ye.. Positive je sis,, jgn tertekan Sgt.. Allah akn beri anugerah terindah tu, pada waktu yg tepat.... 😊😊😊

5y ago

Amin. Betul.. Kdg2 ada yg bertanya, bila kita jwb yg baik drg pun akan doa baik2. Terutamanya golongan yg lebih tua.

Aamiin..mudah mudahan Allah perkenankan doa sis,yg penting terus usaha dan berdoa..sy penah alami perasaan mcm sis tp berkat kesabaran,usaha,ikhtiar dan berdoa..Alhamdulillah tahun ke-8..diizinkan Allah sy pregnan..yg penting jgn putus asa..

5y ago

🥰🥰...thanks..

Org akan pandang serong dan mcm kita ni teruk sgt...saya paham perasaan itu... Cuma utk makcik bawg sekalian Rezeki dia lain rezeki awak lain Dah tahu dia xde anak...xperlu nak tnya mmc xde akal...sekian😍semoga dipmudhkn urusan sis..taw

5y ago

Betul tu kadang kita down..😊

Aamin insha allah, perbanyakkan brdoa yerr sis saya pun mcm tu dlu . Saya sabar jerr hnya mampu brdoa dan usaha lg dan alhamdulillah akhirnya pregnant juga insha allah nnt ada rezeki juga tu klau bukn tahun nie atau tahun depan 😊

4y ago

Insya allah..nanti saya cuba lain.nn

Semoga dikurniakan rezeki buat awak untuk memiliki cahaya mata dan semoga dipermudahkan urusan.. Amin.. Doakan saya dan kandungan saya dalam keadaan yg baik ya.. Semoga doa itu berbalik pada awak satu hari nanti.. Amin

5y ago

Amin.. Terima kasih doanya 🤗🤗

Aamin , sabar ye sis .. rezeki sis akan ada 😘 pedulikan mulut orang .. sis kena amalkan ubat folic acid .. bukan utk orang mengandung je , tapi baik utk dalaman.. insyaAllah ada rezeki 😊

5y ago

Amin ya allah..

Cuba sis try burut lepas tu sis makan folic asid.. sis dan husband dua2 makan.... Sy 2 tahun coba skli burut dan kmi dua makan folic asid tak smpai 1 bln jadi pla... Skg baby da 2 bln