I wish

Ak u harap tahun ni allah hadirkan zuriat dalam rahim aku..kekadang tekanan sebab bila pergi rumah kekawan mesti mak diorang akan tanya soalan "dah pregnant ka" ya allah kekadang tak kuat nak jawab hanya mampu senyum ja..semoga allah dengar doa doa aku...gaiss doakan kita ya...

102 Balas

Sabar...sebab org yg pyabar akan dapat nikmat yg luar biasa diakhir penantian nya.Macam Saya 10tahun tgu zuriat, macam2 yg Saya dah hadap tapi Saya jenis yg sllu bfikir positive, Saya malas nak kisah apa yg org kata sbb yg melalui fasa tu saya...knp Saya harus bsedih disebabkan org lain?.Tapi Tuhan tahu, niat Saya nak kan zuriat sdri tu iklhas walaupun Saya dh ambil anak angkat , akhirnya tahun ke10 pkahwinan...penantian yg Saya tgu2 dlm hidup Saya dtg tanpa Saya duga ...Tuhan bagi juga Saya rezeki zuriat sdri, kuasa Tuhan lebih hebat dari mulut2 org sekeliling yang hanya pandai btny beribu Kali soalan yg sama, daripada dorang btny baik dorang doakan.Saya doa kan sis dapat rezeki zuriat Dan semoga semua nya dipermudahkan buat sis.

4y ago

Aamiin..terima kasih hampa cerita pengalaman hampa...