I wish

Ak u harap tahun ni allah hadirkan zuriat dalam rahim aku..kekadang tekanan sebab bila pergi rumah kekawan mesti mak diorang akan tanya soalan "dah pregnant ka" ya allah kekadang tak kuat nak jawab hanya mampu senyum ja..semoga allah dengar doa doa aku...gaiss doakan kita ya...

102 Balas

Amin...Sya dlu pun lma mnggu utk hamil, parents sya dpt rzki p menunaikan ibadah haji. Sya n suami kirimkan doa utk kami spya dpt rzki ank,alhamdulillah sblm parents balik dri sna ke tanah air Doa mereka d perkenan kan,sya d sahkan hamil. Jika kita da rzki lbh mgkn kita ble p menunaikan umrah n bdoa sndri d sna @ ble kirim doa (sertakan nama penuh n doa) dgn sapa2 sja yg da rzki p ke sna. Selain tu,kita dgn psgan kena byk solat jemaah n bdoa bsama2. Allah tahu bila masa yg sesuai utk kita d berikan sesuatu rzki, kita hanya mampu bdoa n usaha. Insya allah, semoga allah perkenan kan doa2 kita utk mdpatkan zuriat n ank2 yg soleh n solehah.