I wish

Ak u harap tahun ni allah hadirkan zuriat dalam rahim aku..kekadang tekanan sebab bila pergi rumah kekawan mesti mak diorang akan tanya soalan "dah pregnant ka" ya allah kekadang tak kuat nak jawab hanya mampu senyum ja..semoga allah dengar doa doa aku...gaiss doakan kita ya...

102 Balas

Aamiin..smoga Allah hadirkn zuriat utk awak. Sy fhm prasaan tu. Abaikn kata2 negatif dr org sekeliling.. sblm ni mcm2 perubatan sy pg dr tradisional smpai ke doc pakar tp xjd jg..sy dh kawin hampir 5thn,sblm puasa haritu sy ada try bekam utk kesuburan,dgn husband skali buat. Alhamdulillah skg ni tgh preg 9w.. sis try lh. Mntau rezeki. doakn sy &baby sihat ya..

5y ago

Traditional dah cuba..and then minum air buah zuriat..jus mamom dah try cuma sya tak pergi lagi klinik..insha allah sya akan cuba nanti..terima kasih untuk inform awak..dan sya doa kan semoga kadungan awak dan awak dalam keadaan yang sihat..semoga anak awak secantik mamy dia..😍