I wish

Ak u harap tahun ni allah hadirkan zuriat dalam rahim aku..kekadang tekanan sebab bila pergi rumah kekawan mesti mak diorang akan tanya soalan "dah pregnant ka" ya allah kekadang tak kuat nak jawab hanya mampu senyum ja..semoga allah dengar doa doa aku...gaiss doakan kita ya...

102 Balas

Amin.. Saya faham sgt perasaan ni. Sbb sy pun pernah alami. Kali terakhir sy menangis mcm org gila depan suami sbb dgr biras mengandung lagi. Rasa mcm diri ni cacat. Xbole nk bg zuriat. Nangis betul2. Sampai husband pun nangis skali. Lepas nangis rasa lega. Sejak kejadian tu x sebut anak dah. Tup tup tup peknen. Alhamdulillah kan. Rezeki. Mungkin kalau xde dugaan ni, kita x nangis kat allah. Sis redha je sis... InsyaAllah. Akan sampai rezeki sis ye.. Mintak mak ayah doakan... Sebut nama penuh sis.. Bila sy tanya mak sy, selama ni dia doa, dia sebut nama timangan dan perkataan "anakku" je.. Xpernah sebut nama penuh. Sehingga lah sy terdengar ceramah pasal doa. Lepas beberapa minggu mak ubah doa dia, dia sebut nama penuh anak dia, alhamdulillah. Kuasa allah. Allah beri rezeki. ❤️